Rezervni dijelovi

Rezervni dijelovi

U našem skladištu u Križevcima raspolažemo sa velikom količinom rezervnih dijelova (većinom za CAT, Volvo i Komatsu), spremnih za isporuku. Svi filteri, te za najčešće tipove motora - gotovo svi dijelovi za generalnu reparaturu i servis. Također za motore na drobilicama - dijelovi kvačila koji su često potrebni vrlo hitno. Pokrivamo cijeli spektar dijelova za građevinske strojeve: dijelovi motora, podvozja, pogona, hidraulike, elektrike, filtera...

Građevinski strojevi i dodatna oprema

Digger

U ponudi imamo hidraulične čekiće te razne priključke i alate za rušenje korejskog proizvođača OK TEC.

U suradnji sa našim kupcima znamo za razne rabljene strojeve koji se nude na prodaju - slobodno nam se obratite sa Vašim potrebama.

Smanjite troškove dok troškovi nisu smanjili Vas.

O nama

Vukonić d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu osnovana 1995.g. i od tada se bavimo uslugama građevinske mehanizacije i prodajom zamjenskih (oem) i originalnih rezervnih dijelova za građevinske strojeve. Osnivač tvrtke Vukonić d.o.o., Ivica Vukonić, bavi se uslugama građevinske mehanizacije kao obrtnik od 1967. godine te svoje bogato znanje i iskustvo prenosi na sljedeću generaciju.

Naša ponuda

U našoj ponudi imamo originalne i zamjenske rezervne dijelove originalne kvalitete (oem), za poznate svjetske proizvođače građevinskih strojeva i opreme: Caterpillar, Komatsu, Volvo, Jcb i Cummins.

Isporučujemo sve vrste rezervnih dijelova donjeg podvozja, pogona, šasije, motora, hidraulike, električnih dijelova, filtera, potrošnih dijelova, vijaka i matica, ležaja, kočnica i ostalog u vrlo kratkom roku po vrlo povoljnim cijenama.

Naša ponuda

U našoj ponudi nudimo zamjenske rezervne dijelove originalne kvalitete (oem) tvrtke Blumaq S.A. za poznate svjetske proizvođače građevinskih strojeva i opreme: Caterpillar, Komatsu, Volvo, Jcb, Detroit Diesel i Cummins te originalne rezervne dijelove za iste.

Isporučujemo gotovo sve vrste rezervnih dijelova donjeg podvozja, šasije, motora, hidraulike, električnih dijelova, filtera, potrošnih dijelova, vijaka i matica, ležaja, kočnica i ostalog u vrlo kratkom roku po vrlo povoljnim cijenama.

Imate li pitanja?

Pošaljite nam Vaš upit i kontaktirati ćemo Vas vrlo brzo.